fredag den 27. juni 2008

Smag på Fyn

ii

Så blev der smagt på Fyn en uge i juni på Ryslinge højskole. På billedet ryger der Indian Pale Ale fra Stensbogård ned under Frederik Crones præsentation af fynske bryggerier. Mere på www.vintapperierne.dk

De ser ikke ud af meget, men Henrik Konnerups chokolader var en af de helt store oplevelser. Tjek og køb på www.konnerup-co.dk

Vi fortsætter i den søde afdeling med honning fra bimesteren fra Thurø, Jørgen Bang, der gav en opvisning i honningens forskelligheder.




Et af de nye tiltag. Fynsk æble - og pærebrændevin produceret i Skårupøre. Meget mere på www.aquavitaesydfyn.dk


Fiskeren Børge Jensen underholder på Lundeborg havn.

Ørbæk bryggeri, der er et af de store mikrobryggerier, gav et godt indblik i ølproduktion under små forhold. Mere på www.oerbaek-bryggeri.nu





Jo, man kan godt lave vin i Danmark. Det beviste Poul Henriksen i Vejstrup. Tjek på www.vejstrupvin.dk

Jordbær smager bare bedst direkte fra marken. Vi tog plukkertoget rundt i Dan og Annelises plantager. www.haveloekke.dk




På Skiftekær fandt vi ud af at selvom økologi er forretning og big business, så kan man godt holde fast i nogle af idealerne. www.skiftekaer.dk









Ingen kommentarer: