søndag den 18. maj 2008

Arrabiata spaghetti

i

Arrabiata betyder vred spathetti. Styr selv hvor vred den skal være med chillien. Men bortset fra det er det her nem og hurtig mad, som oven i købet er meget børnevenlig, hvis der ikke kommer for meget chilli i. På billerderne her har jeg brugt frosne deller fra Ryslinge Højskole, - jeg anbefaler at lave dem selv.

Opskriften er enkel:

1 dåse flåede tomater der blendes
3 fed hvidløg
1 tsk spansk chilli
frisk basilikum/persille én masse
pasta


Hvidløg og chilli svitses let i olien. Det er en smagssag hvor meget hvidløget skal have. Jeg foretrækker en let opvarmning i olien, men ekspretimenter selv. Får det lidt farve er smagen helt anderledes.


Når tomaten er kommet i, skal persillen og balilikummen i lige før servering. Det skal absolut ikke koge, og jo mere der er af det grønne jo bedre!!

Pastaen der er kogt i forvejen vendes i sovsen. Og så er det bare i mikroen med delllerne, så er vi klar til at servere for de polske håndværkere!

Ingen kommentarer: